Mit Budskab er simpelt: Your health is Your Wealth

Mit Budskab er simpelt: Your health is Your Wealth

Mit Budskab er simpelt: Din Sundhed er DIN Rigdom
Jeg ved det fordi jeg selv har været ret syg og spist samt levet mig rask igen. Du fortjener mindst lige så megen velsmag, vitalitet og velvære, som jeg har fået! Jeg vil derfor gøre alt, hvad jeg kan, for at give dig viden, inspiration og redskaber til at spise og leve dig på toppen! At spise og leve dig til superbt helbred, maksimal energi og et langt liv i topform. At hjælpe dig til at blive ved med at have det fantastisk eller få det godt igen.

Maden som medicin
I antikken var man udmærket klar over, at de forskellige fødemidler og næringsstoffer er vigtige for sundheden på forskellig måde: "Lad din mad være din medicin, lad din medicin være din mad". Også i den ayurvediske medicin spiller maden en vigtig rolle og skal indrettes efter det enkelte menneskes type og behov. Vi er alle Unigue!

Vores krop og sind fungerer kun ordentligt, hvis der er balance i kroppens husholdning. Kroppen er kun i balance hvis vi får alle de ting, vi har brug for til at forbrænde energi og til at opretholde det utroligt komplicerede samspil mellem de forskellige dele af vores organisme = BodyBalance. Får vi ikke de ting, vi har brug for, først og fremmest gennem en sund kost, kan vi ikke opretholde en sund ligevægt, og så bliver vi syge. Det sker også, hvis vi bliver belastet af en mængde kunstige kemiske stoffer og stress, hvilket vi i vore moderne tider i høj grad er udsat for.

Vil du gerne have indsigt i, hvordan du selv kan få mere energi, sundhed, glæde, velvære, velsmag og ældes med ynde? Vil du gerne have din krop og dit helbred til at samarbejde, så du styrker dit immunforsvar og oplever mere energi og velvære?

Så byder jeg dig velkommen til Unique Bodybalance4all !
Her deler jeg min viden om sund mad, ernæring og hvordan kroppen fungerer med dig, så du får inspiration og redskaber til at leve og spise dig selv i topform, gå på opdagelse og få styr på dit sundhed og velvære. Jeg deler mine mange års erfaring med sundhed og mine opskrifter, så de kommer flere end bare mig selv tilgode. Mit mål er at give dig viden og redskaberne til at tage vare på dig selv.
Så velkommen til min, og nu også din, Unique Bodybalance4all

Vores vision:
Vi insisterer på at hver enkelt person er Unique og fortjener et originalt og personligt resultat når det gælder sundhed og wellness

Vores Mission:
Med udgangspunkt i vores motto: Your Health is Your Wealth - er at hjælpe personer der er seriøs interesserede i at ændre livsstil med at definere og opnå deres personlige livsstilsmål med størst mulig succes faktor og klarhed

Sund Livsstil - Health

• Sund Morgenmad
• Sport
• Balanceret ernæring og mere energi
• Succesrig vægtregulering
Sund Økonomi - Wealth
Referencenummer:1410
• Arbejde hjemmefra -
• Ekstra indtægt
• Wellness vejleder
• Egen chef

Vi tilbyder:
At udarbejde en personlig plan der tager hensyn til dine ønsker og mål.
Støtte, du kan regne med. Du har altid den nødvendige støtte inden for rækkevidde, så du kan opnå dine mål med størst mulig succes faktor og klarhed.

Du vil få:
Tilknyttet personlig livsstils coach, som rådgiver dig undervejs.

Vi har over 30 års erfaring i, hvad der virker - og navnlig hvad der ikke virker. Vi tilbyder dig et enkelt program, der hjælper dig til at nå dine mål og drømme.

Din nye livsstil er kun et KLIK VÆK

Feed-icon
Posted by Heddie Hornstrup on Friday 28 June 2013
share this article with your friends

*Any weight loss or health testimonials presented here are applicable to the individuals depicted and are not a guarantee of your weight loss nor are they typical. Herbalife products can be a healthy part of your weight loss program, which includes diet and exercise.

An extensive questionnaire generated responses from more than 200 U.S. Herbalife Independent Distributors about their weight-loss programs and results. They reported weight loss ranging from 4 pounds to 167 pounds and a reduced body mass index (BMI) of 1.5 points to 24.1 points, suggesting that consumption of Herbalife® products is associated with weight loss and improvement in BMI in those ranges.

**These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.