Mit Budskab er simpelt: Your health is Your Wealth

Mit Budskab er simpelt: Your health is Your Wealth

Mit Budskab er simpelt: Din Sundhed er DIN Rigdom
Jeg ved det fordi jeg selv har været ret syg og spist samt levet mig rask igen. Du fortjener mindst lige så megen velsmag, vitalitet og velvære, som jeg har fået! Jeg vil derfor gøre alt, hvad jeg kan, for at give dig viden, inspiration og redskaber til at spise og leve dig på toppen! At spise og leve dig til superbt helbred, maksimal energi og et langt liv i topform. At hjælpe dig til at blive ved med at have det fantastisk eller få det godt igen.

Maden som medicin
I antikken var man udmærket klar over, at de forskellige fødemidler og næringsstoffer er vigtige for sundheden på forskellig måde: "Lad din mad være din medicin, lad din medicin være din mad". Også i den ayurvediske medicin spiller maden en vigtig rolle og skal indrettes efter det enkelte menneskes type og behov. Vi er alle Unigue!

Vores krop og sind fungerer kun ordentligt, hvis der er balance i kroppens husholdning. Kroppen er kun i balance hvis vi får alle de ting, vi har brug for til at forbrænde energi og til at opretholde det utroligt komplicerede samspil mellem de forskellige dele af vores organisme = BodyBalance. Får vi ikke de ting, vi har brug for, først og fremmest gennem en sund kost, kan vi ikke opretholde en sund ligevægt, og så bliver vi syge. Det sker også, hvis vi bliver belastet af en mængde kunstige kemiske stoffer og stress, hvilket vi i vore moderne tider i høj grad er udsat for.

Vil du gerne have indsigt i, hvordan du selv kan få mere energi, sundhed, glæde, velvære, velsmag og ældes med ynde? Vil du gerne have din krop og dit helbred til at samarbejde, så du styrker dit immunforsvar og oplever mere energi og velvære?

Så byder jeg dig velkommen til Unique Bodybalance4all !
Her deler jeg min viden om sund mad, ernæring og hvordan kroppen fungerer med dig, så du får inspiration og redskaber til at leve og spise dig selv i topform, gå på opdagelse og få styr på dit sundhed og velvære. Jeg deler mine mange års erfaring med sundhed og mine opskrifter, så de kommer flere end bare mig selv tilgode. Mit mål er at give dig viden og redskaberne til at tage vare på dig selv.
Så velkommen til min, og nu også din, Unique Bodybalance4all

Vores vision:
Vi insisterer på at hver enkelt person er Unique og fortjener et originalt og personligt resultat når det gælder sundhed og wellness

Vores Mission:
Med udgangspunkt i vores motto: Your Health is Your Wealth - er at hjælpe personer der er seriøs interesserede i at ændre livsstil med at definere og opnå deres personlige livsstilsmål med størst mulig succes faktor og klarhed

Sund Livsstil - Health

• Sund Morgenmad
• Sport
• Balanceret ernæring og mere energi
• Succesrig vægtregulering
Sund Økonomi - Wealth
Referencenummer:1410
• Arbejde hjemmefra -
• Ekstra indtægt
• Wellness vejleder
• Egen chef

Vi tilbyder:
At udarbejde en personlig plan der tager hensyn til dine ønsker og mål.
Støtte, du kan regne med. Du har altid den nødvendige støtte inden for rækkevidde, så du kan opnå dine mål med størst mulig succes faktor og klarhed.

Du vil få:
Tilknyttet personlig livsstils coach, som rådgiver dig undervejs.

Vi har over 30 års erfaring i, hvad der virker - og navnlig hvad der ikke virker. Vi tilbyder dig et enkelt program, der hjælper dig til at nå dine mål og drømme.

Din nye livsstil er kun et KLIK VÆK

Posted by Heddie Hornstrup on Friday 28 June 2013
share this article with your friends

Den bedste måde at forudsige fremtiden på ... er at skabe den

Stof til eftertanke

Den bedste måde at forudsige fremtiden på ... er at skabe den

Din Sundhed er Din Rigdom

Ved ikke om det er sådan over alt men i Danmark forbindes hygge med mad. Megen hygge er som oftest ensbetydende med meget mad (tænk blot på højtiderne): tid, energi og penge bindes i en masse kalorier -- og ikke altid af den bedste kvalitet. Tænker, at det er på tide at vi begynder at se vores sundhed (og dermed også vores mad) som en kilde til reel rigdom.
 
"I begyndelsen var maden penge". Maden var den første mønt! Eva byttede livet i Paradis for et æble. Også i vores moderne tid er der en ”værdi” i maden: "forsørgere", "slå et stort brød op", ”spis brød til”, "tage brødet ud af munden på nogen", ”sælger som varmt brød”  osv..  Vi accepterer hvordan penge påvirker kvaliteten af vores liv, men overser totalt dette når det kommer til mad. Vi investerer gerne i forventet rigdom, men generelt ikke i sundhed. Vores tidshorisont når det angår pengene er lang; men når det drejer sig om mad, er den kun så langt væk som næste måltid. Værdien af fødevarer måles ud fra kalorier per kr., et ret så forældet parameter i en verden af epidemisk fedme og kalorie overskud.
 
Den gode nyhed er at det behøver ikke at være særlig vanskeligt at ændre på dette. Vores mad og madvaner er et produkt af vores kultur. Ved at se sundhed som en værdifuld form for rigdom for den enkelte men bestemt også samfundsmæssigt kunne meget ændres. En kulturel forpligtelse til at investere i sundhed burde være almindelig forventning til enhver ansvarlig voksen. Eksperter, der giver vejledning i bedre valg af mad – diætister, wellness coaches, underviser og andre kvalificerede eksperter – burde universelt rangere på linje med finansielle planlæggere og investerings rådgivere.  Finansielle belønninger til dem der vælger at have fokus på bedre ernæring, ville medvirke til at det blev endnu mere attraktivt at sætte tænder i sundhed og sætte sundhed højere op på den kulturelle rangstige
 
Som sagt er mad er et produkt af kultur. Og Kulturelle værdier og vaner kan være svære at ændre. Men med de truende sundheds omkostninger (diabetes, fedme, kræft, stress, hjertekarsygdomme osv.) er der endog meget tungtvejende årsager til at få arbejdet gjort -- og vi kan. Den bedste måde at forudsige fremtiden på ... er at skabe den. I modsætning til gener er kultur et medium for vores udformning. Vi skabte den – og vi kan opdatere den. Og dermed kan vi også skabe en atraktiv kultur for mere nærende fremtidsmad og således påvirke de dystre forudsigelser på sundheds området.
 
Så her er en tanke til fremtidige kom-sammen-hygge – invester i sundhed og se det som en kostbar og universel kulturel værdi – noget vi lære vores børn at stræbe efter på linje med at blive rige – Det vil i sandhed være et potentielt værdi-spil for fremtidens fødevarer, os selv og vores planet.
Posted by Heddie Hornstrup on Friday 28 June 2013
share this article with your friends
Feed-icon